Au obosit, dar nu s-au predat

Au obosit, dar nu s-au predat
Dupa doua seri în care au cântat în Centru pâna dupa miezul noptii, oradenii au dat semne clare de epuizare duminica seara. Totusi, chiar daca entuziasmul nu a mai fost la fel ca în primele doua zile, locuitorii urbei au iesit si în ultima zi a weekend-ului pentru a-i vedea si a-i auzi pe invitatii ultimei seri. &nbspImpact si Proconsul au intretinut atmosfera 10.10.2005 II

Dupa un recital la care publicul a participat destul de anemic, cel al formatiei Hotel FM, intrarea în atmosfera de concert a fost facuta de o trupa mai cunoscuta pentru piesele ei decât dupa onomastica. Este vorba despre Verso, cea care a semnat piesa care a însotit genericul defunctului program Big Brother, dar si alte câteva refrene euforice. Plasati chiar la începutul programului, baietii de la Verso – altfel, o surpriza placuta – au gasit însa un public înca neîncalzit si nepregatit sa îsi adune vocile într-un cor pâna spre finalul prestatiei lor.

Latino, house si rock


Urcata pe scena în jurul orei 22:00, Analia Selis, argentinianca stabilita în România de mai bine de un an, s-a aflat la polul opus al relatiei cu spectatorii. Încercarile sale de a impune ritmurile latino importate direct de la sursa s-au lovit de lipsa de apetit pentru acest gen a asistentei.


Având argumentele celor doua-trei slagare pe care le au în palmares, cuplul care formeaza Impact a fost unul dintre cele mai asteptate momente ale serii, în special de amatorii de muzica dance si house, ceva mai oropsiti în aceste zile de sarbatoare. A fost primul moment în care publicul s-a aflat pe aceeasi lungime de unda cu cei de pe scena.


Vedeta incontestabila a serii a fost însa formatia Proconsul. Ultimele picaturi de energie ramase oradenilor dupa toate concertele care s-au pravalit asupra lor la sfârsit de saptamâna au fost cheltuite fara nici un fel de regret alaturi de Bodo si colegii sai, care au oferit, ca de obicei, un show de zile mari. Abia încheiat concertul, spectatorii s-au retras catre case, pentru a-si linge ranile si a-si odihni timpanele. Nu pentru multa vreme, pentru ca mâine este Ziua Oradiei si urmeaza înca o repriza de concerte, cap de afis fiind cei de la Holograf.

  • Sarbatoarea continua incepand de miercuri
  • Toamnă Oradeana încinsă de rockeri
  • Trei zile de distractie maxima
  • Laura Voicu