Au pedalat contra ploii

Au pedalat contra ploii
Ploaia măruntă care a măcinat şi vineri oraşul nu i-a descurajat pe bicicliştii adunaţi în curtea Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, la faza judeţeană a concursului „Educaţia rutieră – Educaţie pentru viaţă”.

Organizat de Inspectoratul de Poliţie în colaborare cu Inspectoratul Şcolar, ACR şi ARR, concursul a adunat la start şapte echipaje de gimnaziu din Oradea, Tinca, Suplacu de Barcău, Şuncuiuş, Vaşcău, Beiuş şi Avram Iancu.

„Este o competiţie de tradiţie, înscrisă în calendarul activităţilor educative al Ministerului Educaţiei şi Cercetării, care îi responsabilizează pe copii atât ca pietoni, cât şi ca biciclişti”, afirmă inspectorul educativ prof. Georgeta Sadoveanu.

„Din cauza ploii am scos două obstacole de la proba de poligon, pentru a reduce riscul accidentării copiilor”, adaugă Leontin Vidican, directorul filialei ACR Bihor.
La final, în clasamentul pe echipe s-a impus Grupul Şcolar Industrial Şuncuiuş, fiind urmat de Şcoala „Avram Iancu” din Oradea, respectiv Şcoala cu clasele I-VIII din comuna Avram Iancu.

La individual prima a ieşit Raluca Ianc, din Şuncuiuş, iar pe următoarele două locuri Bogdan Rada, tot din Şuncuiuş, şi orădeanca Paula Silaghi. Toţi elevii au primit diplome şi pachete cu premii oferite de sponsori. De asemenea, primelor trei echipaje le-au fost înmânate cupe, iar fiecare elev din echipajul câştigător a fost premiat cu o bicicletă de teren.

Organizatorii mulţumesc sponsorilor Dorycor Tours, Selgros, Pepsi şi Cidor, precum şi şcolii gazdă.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !