Au răbdat 16 ore de frig

Au răbdat 16 ore de frig
BURJUC – 30 de români, care se întorceau de la muncă din Praga, au rămas mai bine de 16 ore în frig, după ce autocarul care trebuia să-i ducă acasă s-a defectat în localitatea Burjuc.

Defecţiunea la autocar a apărut în momentul în care cinci prezoane de la o roată s-au rupt. Oamenii spun că maşina a avut probleme încă din momentul plecării de la Praga, pe parcursul călătoriei şoferii oprindu-se de mai multe ori pentru a strânge prezoanele. Oamenii au aşteptat în zadar ca firma de transport, de la care şi-au cumpărat bilete, să le trimită un alt autocar. Reprezentanţii firmei cehe de transport, le-au transmis şoferilor să repare autocarul şi apoi să-şi continue drumul în caz contrar.. nu-i interesează. Oamenii au plătit 60 de euro pentru biletul de călătorie şi vor să acţioneze în judecată firma de transport.

 

Cu autostopul spre casă

Cele 30 de persoane rămase în drum, după ce autocarul cu care călătoreau s-a defectat, au cerut ajutorul autorităţilor hunedorene. Revoltate au sunat la poliţie şi la OPC. Li s-a spus că vor primi o altă maşină. Oamenii au aşteptat ore în şir ca firma la care au plătit biletele să trimită un alt autocar pentru a continua drumul, însă în zadar. Într-un final, unul dintre cei trei şoferi ai firmei de transport cehe a recunoscut că în momentul în care i-a transmis şefului său care sunt problemele, acesta i-ar fi cerut să se descurce şi să repare autocarul, pentru că nu va primi altul în schimb. Sătui să mai stea în frig, unii călători, au ieşit în stradă cu bagajele la… „Ia-mă, nene!”. Au preferat să ajungă acasă cu maşini de ocazie. Alţii au aşteptat ca şoferii să repare autocarul. Aseară târziu, după 16 ore de chin, maşina a pornit din loc şi s-a îndreptat spre Bucureşti- destinaţia finală a cursei.

 

Mihaela Tămaş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase