Au recepţionat drumurile modernizate din Sântion

2Comentarii
Au recepţionat drumurile modernizate din Sântion
A fost recepţionată prima investiţie finalizată din cadrul proiectului integrat de 4,5 milioane euro.

„Modernizarea şi reabilitarea strazilor în localitatea Santion” este lucrarea finalizată şi recepţionată miercuri în comuna Bors. Este prima investiţie, în valoare de aproximativ nouă miliarde lei vechi, finalizată în cadrul proiectului integrat „Modernizarea şi reabilitarea străzilor în localitatea Sântion. Canalizare menajeră în localitatea Sântion. Îmbunătăţirea sistemului de alimentare cu apă în localitatea Sântion. Construire Centru de bătrâni în localitatea Santăul Mare. Modernizare Casă de cultură în localitatea Santăul Mare”. Valoarea proiectului integrat este de 4.490.157 euro.

Proiectul a început în luna iunie 2009 şi are ca termen de finalizare 17 iunie 20012. Proiectul integrat este finanţat prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală în cadrul Măsurii 322  „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurala  şi punerea în valoare a moştenirii rurale” de către Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

Obiectivele acestei măsuri sunt: îmbunătăţirea infrastructurii fizice de bază în spaţiul rural, îmbunătăţirea accesului la servicii de bază pentru populaţia din spaţiul rural, creşterea numărului de sate renovate, creşterea numărului de obiective de patrimoniu din spaţiul rural. Investiţiile „canalizare menajeră în localitatea Sântion” şi „Îmbunătăţirea sistemului de alimentare cu apă în localitatea Sântion” se află în curs de execuţie a lucrărilor. În curs de derulare a procedurilor de achiziţie pentru lucrările de construcţie la acţiunile „Construire centru de bătrâni în localitatea Santăul Mare” şi „Modernizare Casă de cultură în localitatea Santăul Mare”.

V.B.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor