Au ridicat VW-ul preşedintelui Radu Ţîrle

35Comentarii
Au ridicat VW-ul  preşedintelui Radu Ţîrle
Maşina şefului CJ, Radu Ţîrle, a fost ridicată de Primărie. Amenda a fost decontată de către instituţie.

Un cititor vizitator al portalului Bihor Online (www.bihon.ro) ne-a relatat o întâmplare petrecută recent în Oradea, lângă Trezorerie, cu maşina preşedintelui Consiliului Judeţean, Radu Ţîrle, în prim-plan. În continuare, relatăm scrisoarea trimisă de cititorul ce a ţinut să rămână în anonimat:

„Nu este nimic formidabil în ceea ce doresc să vă relatez dar cred că merită puţină atenţie. În data de 26.05.2010, orele 13:00, m-am aflat în sediul Trezoreriei Oradea. M-am chinuit să îmi găsesc un loc de parcare pe strada din spatele Pieţei Mari şi am găsit în cele din urmă.

Nu mică mi-a fost mirarea când am zărit şi fotografiat cu telefonul autoturismul Consiliului Judeţean Bihor parcat neregulamentar pe marginea drumului. Se poate găsi poza ataşată.
La 15 minute după ce stăteam la coadă la unul dintre ghişee, a apărut o maşină de la Primărie şi a ridicat VW Phaeton. Lucru lăudabil şi demn de luat în seamă.

Nu credeam că apuc să văd aşa ceva în Oradea, pentru că maşinile celor cu bani sau ale instituţiilor sunt lăsate mereu acolo unde sunt parcate, chiar şi dacă neregulamentar. Felicitări celor de la Ridicări auto pentru curajul avut!
Ceea ce chiar doresc să se ştie este următorul fapt: Cine a plătit pentru eliberarea maşinii din parcarea Primăriei? Dl Ţîrle personal sau noi?

Ştiu că dl Ţîrle nu are şofer, sau chiar dacă are nu l-am văzut niciodată cu acesta în maşină. Tot timpul circulă singur la volan, până acum regulamentar din câte am observat, dar asta nu îl scuză pentru modul în care a parcat.
Este o persoană publică şi în acest sens trebuie să fie şi un exemplu pentru majoritatea dintre noi.

Poate merită să vă interesaţi mai în detaliu despre acest mic incident.”

S-a decontat

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor ne-a informat că la momentul incidentului relatat mai sus maşina era condusă de către şoferul său personal. Acesta fusese trimis la Trezorerie chiar de către Ţîrle cu o serie de documente. Aflând de incident, Radu Ţîrle i-ar fi dat şoferului pe loc banii necesari pentru recuperarea maşinii din parcarea Primariei Oradea. Adică 240 RON. Conform spuselor lui Ţîrle, a doua zi angajaţii săi i-au decontat din proprie iniţiativă amenda achitată iniţial din buzunarul său. Motivul? Maşina a fost la Trezorerie în interes de serviciu, iar şoferul a parcat acolo pentru că nu ar fi fost alte locuri de parcare în zonă… Totuşi, din fotografia trimisă de cititorul nostru reiese clar că şoferul a parcat exact acolo unde i-a convenit: în „buza” Trezoreriei şi în „coasta” intersecţiei.

C.C.35Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor