Au sărbătorit 12 ani de la înfiinţare

Comisarii Gărzii de Mediu au sărbătorit alături de studenţi
Comisarii Gărzii de Mediu au sărbătorit alături de studenţi
Comisarii Gărzii de Mediu Bihor (Monica Crișan, Gineta Demian, Cătălina Leucuța, Mirela Terheș, Viorel Mihălceanu, Pascu Bruno și Sorin Tamaș) au sărbătorit cei 12 ani de la înfiinţarea instituţiei alături de studenţii şi profesorii de la Departamentul de Ingineria Mediului din cadrul Facultăţii de Protecţia Mediului din Oradea.


Întâlnirea a fost deschisă de către prof. dr. ing. Cornel Domuța, directorul Departamentului de Ingineria Mediului, care a apreciat activitatea Gărzii de Mediu Bihor, colaborarea strânsă între aceasta și Departamentul de Ingineria Mediului, evidențiind necesitatea măririi numărului de comisari de mediu în condițiile în care județul Bihor se confruntă cu mari probleme pe acest sector. De asemenea, acesta a subliniat necesitatea încadrării pe viitoarele posturi a absolvenților Departamentului de Ingineria Mediului, întrucât aceștia au o foarte bună pregătire în domeniu.

De organizarea evenimentului s-au ocupat şefii de lucrări: dr. Costea Monica și Pantea Emilia.

La final, comisarul dr. ing. Monica Crișan a prezentat un material referitor la structura si atribuțiile Gărzii Naționale de Mediu şi un scurt raport de activitate al anului trecut după care comisarii prezenţi au răspuns întrebărilor formulate de studenți.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !