Au serbat Crăciunul la „Arcadia”

1Comentariu
Au serbat Crăciunul la „Arcadia”
ORADEA – Spectacol inedit pe scena Teatrului de Stat pentru Copii şi Tineret „Arcadia”. Nu mai puţin de 200 de copii aflaţi în sistemul de protecţie socială au luat parte miercuri la „Serbarea Crăciunului”.

Evenimentul a fost organizat de Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, în colaborare cu Teatrul „Arcadia”, Lotus Market şi Serviciul Internaţional de Salvare a Copiilor. Prichindeii au cântat şi au dansat zeci de minute în şir, spre deliciul publicului.

Cadouri de la elevi
Efortul protagoniştilor nu a fost în zadar, deoarece fiecare a primit câte un cadou în valoare de 10 RON. În special au fost cadorisiţi copiii de la casele de tip familial „Pasărea Măiastră”, „Curcubeul”, „Albinuţele”, „Iepuraşii”, „Casa Hamburg” şi „Casa Noastră”, precum şi cei din Centrul de Plasament nr. 2. Surprizele pentru copii nu s-au oprit aici.

Elevii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” au donat două televizoare copiilor de la Centrul de Plasament nr. 2, iar elevii Liceului Pedagogic „Iosif Vulcan” au strâns o sumedenie de jucării, pe care le-au donat piticilor prezenţi la spectacol. Petrecerea micilor vedete continuă azi, de la ora 16:00, la Lotus Market, unde va avea loc un program artistic pentru copiii aflaţi în îngrijirea asistenţilor maternali profesionişti din Oradea.

Ioana Iuhas1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor