Au sosit biletele de tratament pentru Băile Felix

De Dan Birta
Au sosit biletele de tratament pentru Băile Felix
Sunt disponibile 159 de biletele de tratament pentru hotelurile: Hyperion, Padiş, Poieniţa, Mureşul şi Muncel.

În sfârșit, pentru seria care începe în 8 iunie, bihorenii vor putea beneficia de bilete de tratament prin Casa Județeană de Pensii Bihor și la Băile Felix.

Instituția a primit 332 de bilete de tratament pentru seria care începe în 8 iunie în 23 de stațiuni balneare, printre care și Băile Felix. Celelalte stațiuni sunt: Sovata, Băile Herculane, Calimanești, Slănic Moldova, Buziaș, Covasna, Eforie Nord, Geoagiu Băi, Govora, Lacul Sărat, Moneasa, Neptun, Olănești, Saturn, Slănic Prahova, Techirghiol, Târgu Ocna, Tinca, Turda, Tușnad, Vatra Dornei, Căciula. Stațiunile sunt recomandate pentru tratarea afecțiunilor reumatismale, cardiovasculare, digestive și respiratorii.

Cinci hoteluri în Felix

Potrivit tabelului afișat pe site-ul Casei Naționale de Pensii Publice, în Băile Felix sunt cinci hoteluri destinate celor care merg la tratament prin casa de pensii. Este vorba de trei hoteluri de trei stele (Padiș, Poienița și Hyperion) şi două hoteluri de două stele (Mureş şi Muncel).

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul instituției, cu următoarele documente: actul de identitate (original și copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de către medicul de specialitate (copie); cupon pentru plata pensiei (original) sau adeverinţă cu ultimul salariu pentru asiguraţii din sistemul public de pensii.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !