Au stat la rând, ca să cheltuie

10Comentarii
Au stat la rând, ca să cheltuie
Au stat la rând, ca să cheltuie
Orãdenii s-au trezit cu noaptea în cap pentru a fi primii cumpãrãtori ai produselor din oferta Hypermarket-ului Real, deschis joi publicului. Unii si-au luat zi liberã pentru a veni la cumpãrãturi. Cã a meritat sau nu, pãrerile sunt împãrtite.

La ora opt dimineata parcarea era deja plinã, cumpãrãtorii se înghesuiau la coadã, iar oamenii de ordine se strãduiau sã impunã disciplina în rândul persoanelor care încercau sã se strecoare cu câtiva pasi mai în fatã. Printre cei care se prezentaserã în fatã la Real în jurul orei 4 dimineata circula zvonul cum cã primii cumpãrãtori primesc bonuri valorice de 1 milion de lei. Cine lansase zvonul, nu se stie. Nici una dintre persoanele întrebate, intrate printre primele, nu primise nimic, cu exceptia unor bomboane de ciocolatã si a unor insigne cu Real.

Pe locuri, fiti gata, start!

Angajatii hypermarket-ului au sosit la muncã în jurul orei 7 iar valul de oameni care asteptau deschiderea i-a luat prin surprindere. „Când li s-a dat voie sã intre au luat-o efectiv la fugã înspre cãrucioare”, povesteste Alina Gut, casierã. La douã ore dupã deschidere, coada pãrea usor subtiatã, însã oamenii continuau sã vinã. Asteptarea nu pãrea sã îi deranjeze. „Am venit la 9.30. Suntem aici de o orã, dar se intrã destul de bine. Nu stim încã ce vom cumpãra, o sã ne orientãm în functie de oferte”, spune Cãtãlina Bala.

Pro si contra

„La ora 4 eram deja la rând. Farfuriile sunt la pret bun. Carnea de pui nu îmi pare prea avantajoasã, si nici scutecele nu sunt ieftine. Unele produse au preturi foarte bune, altele mai putin”, apreciazã Ramona Pop, una dintre primele cumpãrãtoare.

„Pentru o mie sau douã de lei, cu cât sunt mai ieftine unele produse, nu meritã sã vii pânã aici”, spune mai pe sleau o altã doamnã. „Mi-am luat zi liberã ca sã pot veni azi aici. Aveam multe de cumpãrat, însã parcã nu toate produsele sunt asa ieftine cum m-as fi asteptat. Oricum, ce mã deranjeazã e înghesuiala. Mi-e milã de angajati, abia fac fatã numãrului de solicitãri”, povesteste Gheorghe ªuteu, un client.

La prima vedere, noul hypermarket pare a fi un succes. Cifrele si evolutia în timp a vânzãrilor sunt însã singurele în mãsurã sã furnizeze un verdict obiectiv. Interesul arãtat de orãdeni demonstreazã cã o campanie de promovare agresivã, asemenea cele abordate de Real, îsi atinge întotdeauna scopul.

Claudia Curta10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor