Au tras cu arcul la Campionatul Judeţean

Au tras cu arcul la Campionatul Judeţean
Prima etapă a Campionatul Judeţean intitulată Cupa „Vasile Voiculescu” s-a desfăşurat pe terenul de sport din strada Făgăraşului al LPS Bihorul, în organizarea Asociaţiei Judeţene de Tir.

„Concursul a fost reprezentativ pentru toate categoriile şi diviziile, desfăşurîndu-se pe ateliere cu ţinte şi distanţe diferite. Pentru că în ultimul timp se pune accent pe selecţia copiilor şi juniorilor, care pot ajunge, cu timpul, la performanţe redutabile, jumătate din sportivii participanţi a fost copii, cadeţi şi juniori”, a declarat Mircea Stroe, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tir cu Arcul.

IMG_3242

La categoria copii arc tradiţional replică istorică locul I a fost ocupat de Kurucz Tibor (Nomad), urmat de Daniel Mirişan (Blueline Nojorid) şi de Porkolab Vilmos (Nomad).

Tot la arc tradiţional dar la seniori, primele două poziţii au fost adjudecate de Naphegyi Daniel şi Balog Janos (ambii de la Nomad), urmaţi la numai un punct diferenţă de Tarkanyi Roland (Phoenix Săcueni). Pe locul IV s-a situat Bődi Attila (Haiducii Salonta), aflat la prima participare în Campionatul Judeţean.
La arc olimpic seniori, primul a fost Lucian Suciu, de la “Redpoint”, iar podiumul de la barebow seniori a fost ocupat în întregime de arcaşii White Lion Oradea, cu Seres Geza pe prima poziţie. Redpoint a reuşit să-şi adjudece şi medalia de bronz la categoria bowhunter seniori, prin Remus Mariş, surclasat de Peter Erno şi Szekely Zoltan (ambii de la White Lion). Juniorii (Victor Kiss, Armin Purle şi Alin Mureşan) şi junioarele (Vivien Bălteanu, Rezmuves Katalin şi Alexa Buştea) diviziei de compound a C.S. “Redpoint” s-au clasat pe primele trei locuri la categoriile lor.

IMG_3249

Printre medaliaţi s-au mai numărat Lucian Demian, Ciprian Mirişan şi Marin Darna (compound seniori), precum şi Anthony Maghiari şi Horia Trempe-Cotuna (compound copii).

Clasament

În clasamentul pe cluburi, după prima etapă conduce Nomad Archery, urmat de Redpoint, White Lion, Phoenix Săcueni, Blueline Nojorid şi Haiducii Salonta. Cu sprijinul unor parteneri ca Primăria Oradea, DJST Bihor, Rivolto Cons, Bene, Top Press şi Liceul Sportiv, acesta este al treilea an în care se organizează Campionatul Judeţean de tir cu arcul.

IMG_32540Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !