Au tras cu arcul la Cupa Redpoint

Ţinte inedite la Cupa Redpoint
Ţinte inedite la Cupa Redpoint
Campionatul Judeţean de Tir cu Arcul a ajuns la etapa a III-a, “Cupa Redpoint”.

Competiţia a fost estinată tuturor categoriilor (seniori, juniori, cadeţi, copii) şi diviziilor (olimpic, compound, barebow, tradiţional), competiţia a început cu meciurile din calificări. Ţintele au fost amplasate la distanţe între 15 şi 70 de metri, iar pentru amuzament şi variaţie, organizatorii au introdus două ţinte inedite: în faţa primeia au fost suspendate două ouă, iar în faţa celei de-a două ţinte două batoane de salam. Cele două ţinte instalate numai pentru amuzamentul concurenţilor s-au dovedit însă şi cele mai dificile, doar foarte puţini reuşind să nimerească ouăle sau batonul de salam, de la 20 m. Cel mai precis s-a dovedit a fi Leon Cosma (C.S. “Redpoint” Oradea). “Am recurs la aceste ţinte amuzante deoarece terenul de antrenament permite prea puţine variaţii şi am vrut să dăm o notă de destindere. Se pare că a fost o idee bună, concurenţa a fost mare. Oricum, nu este deloc uşor să nimereşti un ou de la o asemenea distanţă”, a declarat Traian Sabău, preşedintele C.S. “Blueline” Nojorid.

Urmează finala

La arc olimpic, pe primele locuri s-au situat Ovidiu Ilisie şi Lucian Suciu, ambii de la C.S. “Redpoint”, iar podiumul de la arc compound a fost ocupat integral tot de arcaşii de la “Redpoint”. Locul 1 la barebow senioare a fost cucerit de Roxana Bodrog de la “Fitnext” Arad. La categoria arc tradiţional replică istorică, Szekely Renata a luat medalia de aur la copile, iar Rezmuves Katalin medalia de aur la junioare III. Copiii de la divizia de tradiţional l-au propulsat în fruntea clasamentului pe Andrei Rusneac (Nomad Archery). Cel mai tînăr participant a fost Tudor Bondar (6 ani).

La barebow juniori III, Szekely Eduard (CS “Gym”) i-a surclasat pe Victor Kiss şi Alin Mureşan (ambii de la “Redpoint”). Cele mai disputate categorii au fost cele de arc tradiţional senori şi arc barebow seniori. La prima, Wilhelm Akos Sandor (Nomad Archery) a câştigat, el fiind urmat de Ridi Ferenc (“Blueline” Nojorid) şi de Arany Janos (Ejust Solyom). Proba de barebow seniori a fost cîştigată de Remus Mariş (CS “Redpoint), urmat de Szekely Zoltan şi de Major Tamas (ambii de la Nomad Archery).

În clasamentul pe cluburi, după trei etape, conduce Redpoint, urmat de Nomad Archery, C.S. “Alexandru Roman”, GYM, “Blueline” Nojorid, “Şoimul” Aleşd, “Haiduc” Salonta, Fitnext Arad şi Ezust Solyom. Următoarea etapă şi finala Campionatului Judeţean de Tir cu Arcul vor avea loc în 11-12 octombrie, de ziua oraşului, în parcul Cetăţii Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !