Au uitat carnetele de muncă la casa de pensii

De Dan Birta
Carmen Polman
Carmen Polman
Aproape 650 de persoane au uitat de carnetele de muncă pe care le-au lăsat la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor.

Este vorba despre cei care au predat carnetele de muncă la Casa Judeţeană de Pensii Bihor în vederea preluării datelor din acestea în arhiva electronică a Casei Naţionale de Pensii Publice. „Având în vedere faptul că activitatea de arhivare electronică (scanare) a carnetelor de muncă s-a încheiat la data de 31.12.2010, în arhiva instituţiei noastre, există în prezent un număr total de 647 carnete de muncă neridicate de titular”, transmite Carmen Polman, directorul economic al CJP Bihor.

Ţinând cont de faptul că titularii carnetelor de muncă trebuie să intre în posesia acestora, Carmen Polman îi roagă să se prezinte la sediul instituţiei, Compartimentul „Evidenţă Contribuabili” în vederea ridicării lor, cu un exemplar din Procesul-verbal de predare-primire sau cu actul de identitate al titularului.

Carnetul de muncă se va ridica de la sediul CJP Bihor, zilnic, între orele 8:00 – 16:00, vinerea între orele 8:00 – 14:00. Tabelul cu numele persoanelor ale căror carnete de muncă se află în arhiva instituţiei se află afişat pe site-ul: www.cjpensiibihor.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !