Au venit carnetele de alocaţii

4Comentarii
Au venit carnetele de alocaţii
DEVA - În judeţul Hunedoara, carnetele de alocaţii nu au fost distribuite imediat după începerea noului an şcolar, elevii fiind anunţaţi că le vor primi la începutul lunii decembrie.

Mulţi părinţi au fost intrigaţi pentru că şi cei 25 de lei pe lună le erau de mare folos. Inspectoratul Şcolar al Judeţului Hunedoara, prin referentul de specialitate Mariana Milea, a precizat, ieri, că toate carnetele au fost distribuite şcolilor, şi cei 67.500 de elevi hunedoreni îndreptăţiţi să le primească vor intra în posesia lor în zilele următoare.

 

Întârzierea acordării alocaţiilor este cauzată de faptul că banca furnizoare de bani pentru alocaţii nu mai face acest serviciu şi că a fost nevoie să se tipărească carnete cu doar patru file, corespunzătoare lunilor anului 2007 în care alocaţiile nu au fost ridicate. Până anul acesta, banii pentru alocaţiile de stat pentru elevi, puteau fi ridicaţi, în judeţ, fie de la ghişeele poştale, fie de la cele ale băncii respective.

 

Destinatarii sau cei împuterniciţi să intre în posesia banilor din perioada ianuarie – august 2007, respectiv când lichidităţile erau asigurate de bancă, o pot face în continuare la subunităţile poştale, dar nu de la bancă! Situaţia va mai fi valabilă până în luna ianuarie a anului viitor, când se va renunţa la acest sistem de distribuire a banilor pentru alocaţii.

 

Din luna ianuarie 2008, banii pentru alocaţiile elevilor vor fi achitaţi de către factorii poştali, la domiciliu, prin mandat poştal sau cupon şi nu vor mai fi ridicaţi de la ghişeele subunităţilor poştale.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor