“Aur” pentru pompierii militari bihoreni

De Bihon.ro
Reactualizat la:
“Aur” pentru pompierii militari bihoreni
Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a reuşit să obţină Locul I la etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.

Desfășurată în judeţul Arad, această competiţie s-a desfăşurat în perioada 26 – 27 iulie, şi a reunit la start echipele judeţelor Alba, Arad, Bihor, Hunedoara şi Timiş.

2

Reprezentanții Bihorului şi-au manifestat îndemânarea, spiritul sportiv, rezistenţa fizică și psihică, și spiritul de echipă pe parcursul celor patru probe: “Scara de fereastră”, “Pista cu obstacole pe 100 de metri”, “Ştafeta 4 x 100 de metri” și “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

5

Echipa bihoreană, însoțită de instructorul sportiv, sublocotenent Flore Mihai, coordonată de şeful de lot, Comandantul Detaşamentului de Pompieri Marghita locotenent – colonel Sfechiş Vasile și antrenată de plutonier major Eder Florin, a fost formată din:

– plutonier major Ardelean Ioan (Staţia de Pompieri Săcueni);

– plutonier major Popa Octavian Florin (Staţia de Pompieri Săcueni);

– plutonier major Banoş Laszlo (Detaşamentul de Pompieri Marghita);

– plutonier major Lazoc Cătălin (Detaşamentul de Pompieri Marghita);

– plutonier major Oprean Cristian (Detaşamentul 2 de Pompieri Oradea);

– plutonier major Pop Szabolocs (Detașamentul de Pompieri Marghita);

– plutonier Mălăieș Adrian (Detaşamentul 2 de Pompieri Oradea);

– plutonier Negrean Vlad (Detașamentul de Pompieri Marghita);

– sergent major Duca Sergiu (Detașamentul de Pompieri Marghita);

– sergent major Suciu Paul (Staţia de Pompieri Săcueni).

În clasamentul individual, pompierii militari bihoreni au obţinut șase premii, ocupând treptele podiumului după cum urmează:

Proba “Pista cu obstacole pe 100 metri”:

Locul I – plutonier major Banoş Laszlo

Locul II – plutonier major Oprean Cristian

Locul III – sergent major Duca Sergiu

Proba “Scara de fereastră”:

Locul I – plutonier major Oprean Cristian

Locul II – plutonier major Popa Octavian

Locul III – sergent major Duca Sergiu

Totodată, la “Proba Individuală Cumulată (Duel)” (care nu constituie propriu-zis o probă de concurs, dar reprezintă un rezultat al însumării rezultatelor obţinute de concurenţi la probele “Pista cu obstacole pe 100 metri” şi “Scara de fereastră”), Locul I i-a revenit plutonierului major Oprean Cristian, Locul II, plutonierului major Popa Octavian și locul III, sergentului major Duca Sergiu.

6

În clasamentul final al concursului, pe lângă lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor care a fost declarat învingător, locul II a fost urmat de cel al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, iar locul III i-a revenit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

În urma parcurgerii celor patru probe, pompierii militari bihoreni s-au calificat în etapa finală competiţiei, care se va desfăşura la Iași, în intervalul 27.08.2018 – 31.08.2018.

Echipa BIHON.RO le mulțumește tuturor pompierilor bihoreni implicați în acest concurs pentru mândria pe care au creat-o județului nostru cu această încununare cu succes și le dorește mult succes în etapa finală a competiției.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !