Autogară nouă la Hunedoara

Hunedoara – Inaugurarea noii autogări din Hunedoara a avut loc joi în prezenţa autorităţilor locale. Construcţia autogării din Hunedoara a fost realizată în urma unui parteneriat între Consiliul Local şi firma Inter Service.

Consiliul Local a pus la dispoziţia firmei terenul necesar pe care a fost construită autogara, investiţie care se ridică la 15 miliarde de lei. „Lucrările le-am demarat din martie 2006 şi au durat două luni. În 2007 vor fi implicate mai multe costuri pentru că investiţia nu se opreşte aici”, a spus Dan Mihăilă, administratorul firmei de transport Inter Service.

Din veniturile încasate, 10% vor merge la bugetul local, dar nu mai puţin de 5.000 euro. Autogara este dotată cu 20 de peroane, iar în clădire lucrează momentan 12 persoane timp de 20 de ore pe zi. „Hunedorenii vor beneficia de servicii de transport modern în condiţii civilizate. Clădirea este ridicată la cerinţele legislaţiei europene”, a specificat Nicolae Schiau, primarul municipiului Hunedoara.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase