Automobil Expo, editia a IX-a

Automobil Expo, editia a IX-a
Patru zile vor avea la dispozitie orãdenii pentru a admira peste 150 de autoturisme din circa 25 de mãrci. Ocazia este oferitã de cea de a IX -a editie a Automobil Expo, care se va desfãsura în parcarea de la Selgros, în perioada 31 mai – 3 iunie.

Organizatorii: Expo Varadinum , Camera de Comert si Industrie Bihor, Auto Bara & Co, Primãria Oradea si Selgros Cash & Carry promit vizitatorilor un program foarte variat. Program

„Automobil Expo 2006 îsi va deschide portile miercuri la orele 11:30 cu o paradã surprizã si cu prezentarea noii masini de curse a campionului national la VTM în 2005 – Dan Luncan”, ne-a informat Octavian Bunta, director adjunct Expo Varadinum. În aceasi zi va mai avea loc un concurs de tractat autoturisme pentru cei care se simt puternici. În 1 iunie, expozitia se va deschide la ora 11:00. La ora 12.00 va fi organizat un concurs maraton de biciclete pe traseul B-dul Dacia – Selgros.

Tot în aceeasi zi vor avea loc, în parcarea de la Selgros, cursuri de disciplinã rutierã pentru copii – sustinute de Politia Rutierã si ACR, precum si concursuri de desene pe asfalt si de îndemânare cu bicicleta într-un poligon special. Vineri, vizitatorii vor avea parte de un show aviatic. Tot atunci vor putea vedea cele mai tuningate masini din Oradea si vor fi pãrtasi la Concursul Miss Automobil 2006, în urma cãruia vor fi alese cele mai frumoase hostesse din expozitie.

Demonstratia de karting, prezentarea ACR Rally Team Filiala Bihor si extragerea premiilor vizitatorului vor încheia manifestarea, sâmbãtã în jurul orei 17:00. Pretul unui bilet este de 3 lei. Pe baza acestuia vizitatorii vor putea câstiga o motoretã, oferitã de Gazex Trade. Organizatorii sperã ca expozitia sã fie un succes, atât pentru expozanti cât si pentru vizitatori.

„Orice manifestare pe care o organizãm dorim sã fie o sãrbãtoare a orasului. Vizitatorii vor putea pune compara la fata locului ofertele si posibilitãtile de finantare ale expozantilor”, a subliniat Kristo Gheorghe, directorul Expo Varadinum.

Dan Birta

Taguri: