Automobiliştii s-au întrecut la îndemânare

Automobiliştii s-au întrecut la îndemânare
Evenimentul a avut loc în cadrul Toamnei Orădene şi a adus la start 14 competitori, maeştri ai volanului.

Concursul automobilistic care a avut ca scop să testeze îndemânarea piloţilor, să promoveze sportul auto şi să descopere noi talente a fost organizat de Automobil Club Sportiv David, Krea Karting şi nu în ultimul rând de Automobil Club Român Bihor şi Comisia Judeţeană de Automobilism şi Karting Bihor. „Sunt extrem de fericită că am reuşit să organizăm această competiţie pentru aceşti oameni minunaţi care fac totul doar din pasiune. Competiţia aceasta este încă un prilej pentru a promova automobilismul”, a spus directorul ACR Bihor, Valeria Kovacs. Participanţii au trebuit să-şi etaleze măiestria pe parcursul a două manşe, urmând ca timpul cel mai bun obţinut să conteze în clasamentul general. Promovarea sportului cu motor în Bihor, descoperirea de tinere talente şi îndrumarea lor spre sportul de performanţă, a fost obiectivul evenimentului.

La acest concurs au fost admişi şi concurenţi deţinători sau foşti deţinători de licenţă cu maşini modificate special pentru competiţiile auto.Maşinile înscrise în cursă au avut motoare de la sub 1500cmc până la peste 2000 cmc.Participanţii au în viaţa de zi cu zi cariere diferite. Dar ceea ce îi uneşte este dragostea pentru acest sport. Andras Gligore îmbracă în viaţa de zi cu zi halatul alb, este medic şef şi un reputat specialist la Spitalul Militar. Cel mai mic concurent a avut doar 16 ani. Sergiu Ioan Tripe este elev şi a concurat cu dispensă, în afara competiţiei. La linia de start s-a aşezat şi campionul regional la VSS, Andrei Uram. Strădania participanţilor şi a câştigătorilor a fost răsplătită cu cupe şi diplome, dar şi cu pachete care le permit posesorilor să participe la activităţi de agrement.

 

CONDUCEREA CONCURSULUI:

Director onorific: Kovacs Valeria

Director concurs \Cronometror şef: Nabosny Ludovic

Director organizatoric :Angeloni Cristian

Şef securitate traseu\Şef parc tehnic :Cristea Adrian

Secretar şef \Şef pregrilă start :Mada Florian

Responsabil festivitate premiere: Kovacs Valeria

Medic Şef :Andras Gligore

Comisar sportiv: Nabosny Ludovic

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !