Avantaje pentru cei care angajeza puscariasi

Reactualizat la:
Avantaje pentru cei care angajeza puscariasi
Penitenciarul Oradea anunţă avantaje pentru firme care iau deţinuţi ca forţe de muncă.

Firmele şi persoanele fizice autorizate care doresc să lucreze pe durată determinată cu deţinuţi aflaţi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Oradea au mai multe avantaje.

Un contract cu penitenciarul ofera scutiri de taxe

Şeful de la Penitenciarul Oradea, Gicu Ruiu, transmite că pentru cei interesaţi de contractarea forţei de muncă din unitate, se pune la dispoziţie (gratuit) spaţii de producţie în interiorul penitenciarului, se asigură permanent un număr constant de deţinuţi pe toată durata derulării contractului de colaborare cu firma sau persoana fizică autorizată, tarifele se negociază în funcţie de complexitatea lucrărilor efectuate sau a serviciilor prestate. Comisarul şef Ruiu spune că folosirea deţinuţilor la munci nu presupune semnarea unor contracte suplimentare, de muncă individuale, în afara unui contract de prestări servicii între societatea interesată şi unitatea penitenciară.

În plus, angajatorii care aleg să facă contract cu Penitenciarul sunt scutiţi de la plata obligaţiilor faţă de bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor de sănătate, fond de şomaj.

Nu se fură

Penitenciarul dă asigurări pentru angajatori şi în privinţa materiilor prime, materialelor, uneltelor şi utilajelor folosite în procesul tehnologic, despre care spun că nu se vor fura.

Deţinuţii sunt păziţi şi hrăniţi de Penitenciar, prin urmare angajatorul nu are costuri suplimentare cu noua forţă de muncă, iar supravegherea şi coordonarea lucrărilor sunt asigurate de către personalul propriu în colaborare cu reprezentanţii beneficiarului forţei de muncă, spune Adrian Bungău, purtător de cuvânt la Penitenciarul Oradea, care transmite că „forţa de muncă specială pusă la dispoziţie poate fi folosită în orice domeniu de activitate şi poate prelua un segment al activităţii desfăşurate sau întregul proces de producţie”.

Cei interesaţi pot afla detalii contactându-l pe Adrian Bungău, la numerele de telefon 0259.419881 şi 0749.012939, sau prin e-mail abungau@dgp.ro.

O.Ş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !