„Avem aceleaşi şanse la titlu”

3Comentarii
ORADEA – Echipa CSM Leonardo a reuşit evoluţii perfecte la cel de-al doilea turneu final al Superligii Naţionale, învingându-şi toate cele trei adversare, chiar în Bazinul Dinamo.

Directorul CS Municipal, Petruţ Drăgan, explică prestaţiile poloiştilor prin mobilizarea lor deosebită. „Băieţii au conştientizat că turneul de la Bucureşti reprezintă o ultimă şansă de reabilitare, după evoluţiile mai puţin mulţumitoare de la Oradea. Ei s-au mobilizat în mod deosebit, dovedind că au valoare şi resurse pentru a reveni pe primul loc”, ne-a declarat Petruţ Drăgan.

„Şansele depin de noi”

Referitor la şansele la titlu, directorul CS Municipal opinează că ele sunt aceleaşi ca şi înainte de turneul de la Oradea, ca şi înainte de turneul de la Bucureşti. „Aşa cum am mai spus-o, şansele noastre de a cuceri titlul depind de noi, de modul în care jucăm. Am avut aceleaşi şanse înainte de fiecare dintre cele două turnee. Situaţiile se pot răsturna spectaculos de la un turneu la altul. Totul este să jucăm bine, să credem în şansele noastre”, opinează Drăgan. Oficialul orădean este de părere că arbitrajul prestat de arbitrii Barabancea şi Nechita la meciul dintre Dinamo şi CSM Leonardo a fost împotriva echipei orădene. „Putem incrimina arbitrajul, atât timp cât raportul superiorităţilor numerice a fost clar în favoarea dinamoviştilor (15-11, n.r.), iar noi am avut patru titulari eliminaţi definitiv, fiind nevoiţi să jucăm în ultimele trei minute şi jumătate cu juniorii în bazin, iar antrenorul Gordan a fost sancţionat cu cartonaş roşu. Totul este însă bine când se termină cu bine”, a conchis Petruţ Drăgan.

Şi-au primit toţi banii

Imediat după turneul de la Bucureşti, conducerea CS Municipal a decis să anuleze măsura reducerii la jumătate a salariilor jucătorilor. Componenţii echipei şi-au primit de altfel, ieri după-amiază, banii integral. „Noi nu am dorit să pedepsim jucătorii luându-le banii. A fost doar o măsură menită să-i stimuleze, să le atragă atenţia că ceva nu a mers bine, că trebuie să se mobilizeze. Acordarea banilor nu depindea de rezultatele propriu-zise din turneul de la Bucureşti, doream să se vadă în primul rând o altă abordare a meciurilor, o îmbunătăţire a calităţii jocului. Până la urmă, realitatea a dovedit că a fost o decizie bună”, spune Drăgan.

În ceea ce priveşte următoarele două turnee, Petruţ Drăgan afirmă că aşteaptă aceeaşi atitudine din partea jucătorilor, aceeaşi mobilizare şi dorinţă de victorie ca şi în recentul turneu de la Bucureşti.

Gavril Nutiu3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor