Avem chimişti de top

3Comentarii
Avem chimişti de top
ORADEA - Olimpiada naţională de chimie a ajuns la final, iar prezenţa bihorenilor în rândul premianţilor a fost foarte numeroasă, dintre cei 21 de participanţi nu mai puţin de 17 au obţinut premii.

Mai mult eleva Moga Ioana de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu” a obţinut un loc în lotul naţional lărgit pentru olimpiada internaţională şi trei premii: locul I la clasa a X-a, premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba teoretică şi pentru cel mai bun punctaj cumulat.

Lista premianţilor bihoreni este completată de opt elevi care au obţinut menţiuni din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi de tot atâţia care au obţinut menţiuni speciale. Au obţinut menţiuni MECT: Ana Florentina Gui- clasa a VIII, Diana Butiri- clasa a X-a, Alina Todoca- clasa a VIII-a, Lavinia Trică- clasa a XI-a, Dan Mercea- clasa a IX-a, Anca Copos- clasa a XI-a, Răzvan Panea- clasa a IX-a şi Diana Popovici- clasa a IX-a. Din Bihor au obţinut menţiuni speciale: Florin Avram- clasa a X-a, Florina Heredea- clasa a VIII-a, Ioana Iancu- clasa a XI-a, Alina Pârv- clasa a IX-a,Patric Teodorescu- clasa a IX-a, Lorant Pap- clasa a XI-a, Sebastian Ghiurcuţa- clasa a VIII-a şi Claudiu Oprea- clasa a VIII-a.

Gojdu confirmă

Premiile pentru ce care au obţinut rezultate bune au constat în bani sau cărţi, 360 de lei pentru locul I, 250 de lei pentru locul secund, 120 de lei pentru locul III, 50 de lei pentru menţiune, ia rpentru menţiunea specială premiul a constat în cartea „Teoria Flogistonului. Dintre cei 17 premianţi, nu mai puţin de 10 provin de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”, şcoală care a confirmat, încă odată, că reprezintă un vârf de lance a şcolilor bihorene.

„Prin rezultatele obţinute de elevii noştri confirmăm că aici se munceşte mult. Sperăm ca eleva noastră, Ioana Moga, să se califice în lotul naţional după selecţia din lotul naţional lărgit şi să ne reprezinte la olimpiada internaţională”, ne-a declarat Viorel Mititean, directorul C.N. „E. Gojdu”. Având în vedere numărul mare de premii judeţul nostru se situează în primele judeţe din ţară ca număr de premii, urmând ca după centralizarea punctajelor să fie stabilit şi topul celor mai mari punctaje pe judeţe.

Valentin Teuca3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor