„Avem doar 15 jucători in lot”

ORADEA - Echipa de handbal CSM D&C a început fulminant campionatul, obţinând câteva rezultate foarte bune, dar s-a „stins” treptat, ajungând la finele turului pe locul X, în zona locurilor retrogradante.

Dar care este oare explicaţia acestui declin, care a adus formaţia orădeană în pericol de a reveni în divizia secundă? Antrenorul echipei, Adrian Rus, crede că numărul foarte redus de jucători din lot este cauza principală a regresului înregistrat.
„Bancă scurtă”
„Noi am jucat aproape toate meciurile cu numai 14 jucători în lot, dintre care trei sunt portari. Am pornit la drum cu un lot de 17 jucători, dintre care s-a renunţat la Telehuz, iar Adzic a fost mai mereu accidentat. După câteva etape, au intervenit accidentările, aproape de fiecare dată având încă un jucător indisponibil. Echipa a avut o bancă de rezerve foarte scurtă, în special pe unele posturi esenţiale, cum sunt cele de pivot sau inter.
Practic, am avut un singur pivot, pe Câtu, iar la interi, nu am avut cu cine să-i înlocuim pe Alexandru şi Simeria. În ultimele patru etape l-am pierdut şi pe Nemenco, accidentat şi el. Această bancă scurtă s-a simţit tot mai mult în rezultatele echipei”, ne-a declarat antrenorul CSM D&C.
Oradea merită mai mult
Tehnicianul orădean a încercat să-şi apere jucătorii, spunând că aceştia au dat tot ce au putut, dar mai mult nu s-a putut. „Jucătorii s-au pregătit foarte bine şi au încercat să joace cât mai bine, dar treptat, a intervenit uzura şi oboseala.
Am făcut o pregătire fizică foarte bună în vară, pe care am încercat să o menţinem. Au existat şi unele meciuri în care jucătorii au încercat să rezolve fazele pe cont propriu, nerespectând planul tactic stabilit iniţial.
Per total însă, în opinia mea, locul zece este un loc foarte bun pentru echipa şi lotul de care dispunem la ora actuală”, a conchis Adrian Rus. Antrenorul orădean crede că în retur vor trebui luate măsuri de întărire a lotului, pentru ca echipa să se poată redresa. „Oraşul nostru merită un loc mai bun şi o echipă mai competitivă. Pentru a realiza aceste lucruri, vor trebui luate unele măsuri de siguranţă, întărirea lotului fiind primordială. Avem nevoie de câteva transferuri, pentru a redresa echipa şi a ieşi din zona periculoasă a clasamentului”, a afirmat antrenorul Adrian Rus.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !