„Avem probleme de lot”

„Avem probleme de lot”
Gado, Ciobanu, Achim, Oprea sunt accidentati, Bumb în urma cu pregatirea, iar Miculescu este incert. Acesta este buletinul medical al FC Bihor înaintea meciului cu CFR Timisoara. Ultimul care a declarat forfait a fost Ciobanu, care a gresit decisiv cu Unirea Dej.

„Pentru a evita speculatiile, Ciobanu nu face parte din lot, deoarece are dureri în zona inghinala si nu s-a putut antrena”, a precizat Marin.
Antrenorul spune ca CFR este o echipa buna, care poate pune probleme: „Am avut sansa sa-i vad în partida cu Liberty si am constatat ca este o echipa buna. CFR are în componenta jucatori cu o tehnicitate deosebita si se remarca, în special, de la mijloc în sus.

Pentru noi va fi un meci greu, în care nu ne propunem altceva decât victoria. Avem probleme de lot si nu putem alcatui cel mai bun unsprezece. Un nedorit esec ne-ar scoate din cartile promovarii”. Tehnicianul s-a aratat îngrijorat si de faptul ca echipa a marcat doar un gol în ultimele trei jocuri.


Ion Marin a negat informatia ca Stan si-ar fi depus memoriu la FRF. „Va spun sigur ca Stan nu si-a depus memoriu, ci doar a avut o discutie cu conducerea clubului referitoare la drepturile sale”, spune „Sapaliga”, care a mai dezvaluit ca în decembrie vor fi demarate renegocieri cu jucatorii care îsi vor încheia contractele în vara anului 2006.

Teodor Biris