Avize de incadrare in conditii de munca deosebite, reinnoite

Avize de incadrare in conditii de munca deosebite, reinnoite
Începând cu data de 1 ianuarie 2011, avizele de încadrare a locurilor de munca în condiţii deosebite, acordate, valabile până la data de 31 decembrie 2010 inclusiv, pot fi reînnoite.

„Perioada cuprinsă între 31 decembrie 2010 şi data reînnoirii avizului de încadrare a locurilor de munca în condiţii deosebite, constiutuie stagiu de cotizare în condiţii deosebite de muncă, pentru care angajatorii datorează, după caz, diferenţa dintre cota de contribuţie de asigurări sociale prevăzută de lege pentru condiţii deosebite de muncă şi cea declarată de către aceştia”, a precizat Leontin Ţîrle, directorul Casei Judeţene de Pensii Bihor.

Perioada de valabilitate a avizelor reînnoite potrivit normelor în vigoare nu poate depăşi data de 31 decembrie 2011. Astfel, conform Hotărârii Guvernului nr.246/2007 cu modificările şi completările ulterioare, angajatorii sunt obligaţi să depună la casele teritoriale de pensii avizul de reînnoire a avizului de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite şi lista cu persoanele care lucrează în aceste locuri de muncă.

S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !