Avize reînnoite

ORADEA – Avizele de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite pot fi reînnoite.

„Având în vedere Hotarârea Guvernului nr.1627/2009, pentru modificarea Hotararii Guvernului nr.246/2007 privind metodologia de reînnoire a avizelor de încadrare a locurilor de munca în condiţii deosebite, începând cu data de 1 ianuarie 2010, avizele de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite, acordate, valabile până la data de 31 decembrie 2009 inclusiv, pot fi reînnoite”, a precizat Leontin Ţîrle, directorul coordonator al Casei Judeţene de Pensii Bihor.

Reînnoirea avizelor se aplică numai angajatorilor care deţin la data de 31 decembrie 2009 avizul de încadrare reînnoit şi care nu au realizat până la această dată măsurile necesare în vederea normalizării condiţiilor de muncă.

Astfel, angajatorii sunt obligaţi să depună la casa teritorială de pensii avizul de reînnoire a avizului de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite dar şi  lista cu persoanele care lucrează în aceste locuri de muncă.

Perioada de valabilitate a avizelor reînnoite potrivit prezentei hotărâri nu poate depăşi data de 31 decembrie 2010.

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !