Avocaţi pentru oameni

Avocaţi pentru oameni
Asociaţia Pentru Apărarea Drepturilor Omului din România – Comitetul Helsinki invită avocaţii interesaţi să participe la seria de sesiuni de instruire cu tema „Protecţia drepturilor omului şi combaterea discriminării” ce vor fi organizate în lunile septembrie-decembrie 2009 la Bucureşti şi în patru centre din ţară.

Seria de sesiuni de instruire este organizată în cadrul proiectului „Organizaţii neguvernamentale puternice pentru persoane vulnerabile” finanţat de Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European – Fondul pentru ONG. Prin acest proiect se doreşte creşterea numărului avocaţilor specializaţi în domeniul combaterii discriminării.

Drepturile omului şi discriminarea

Sesiunile de instruire se vor concentra pe problematica drepturilor omului în general şi a combaterii discriminării în special. De asemenea, sesiunile de instruire vor pune accent şi pe problemele specifice diferitelor grupuri vulnerabile pentru a sensibiliza avocaţii cu privire la aceste probleme concrete. APADOR-CH a solicitat tuturor barourilor din ţară să considere participarea la aceste sesiuni de instruire ca activitate de formare continuă a avocaţilor. Pentru detalii, vă stă la dispoziţie Raluca Stăncescu, la adresa str. N. Tonitza nr.8A, 030113 Bucureşti, sau la tel / fax: 021.312.45.28 sau 021.315.46.31 (între orele 10-17), sau la e-mail: rstancescu@apador.org.

Alexandra Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !