Bac modificat

Bac modificat
BUCURESTI - Liceenii care vor da Bacalaureatul anul viitor, nu vor mai avea parte de subiecte afişate cu câteva luni înainte pe internet.

Tot de la anul, mare parte din responsabilităţi revin preşedinţilor Comisiilor de Bacalaureat, care vor fi instruiţi şi care vor deveni responsabili de faptele profesorilor aflaţi în subordine.

Profesorii evaluatori au ca nouă atribuţie şi asigurarea confidenţialităţii conţinutului lucrărilor scrise care le-au fost repartizate pentru evaluare, dar şi obligativitatea de a preda telefoanele mobile pe întreaga perioadă de evaluare. În plus, la evaluarea lucrărilor scrise, profesorii evaluatori nu vor face sublinieri sau menţiuni pe acestea.

O altă noutate, proiectul precizează că, în afară de candidat, pot solicita să vadă lucrările de bac doar membrii comisiei judeţene, a municipiului Bucureşti sau ai Comisiei Naţionale de Bacalaureat, în scopul reevaluării lor. Un alt element de noutate este acela că din comisia judeţeană de bacalaureat poate face parte şi inspectorul şcolar de educaţie fizică şi sport, care răspunde de întreaga organizare şi desfăşurare a probelor practice la educaţie fizică şi sport.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !