Bac-ul pe ultima sută

Elevii care susţin în această perioadă examenul de bacalaureat sunt cei care au lipsit de la prima sesiune din diferite motive. Unii dintre ei au fost respinşi la o probă de examen, alţii au rămas corigenţi şi nu s-au putut înscrie în vară, iar alţii au ales să sară peste prima examinare pentru că nu s-au simţit pregătiţi.

„Avem candidaţi înscrişi la toate probele, dar majoritatea susţin examenul de bacalaureat doar la materiile la care au căzut prima dată”, susţine inspectorul şcolar general adjunct, Simion Molnar. Până acum s-au desfăşurat 3 probe de examen.

Astfel, la examenul oral de limbă şi literatură română s-au înscris 126 de candidaţi, prezentându-se doar 109, iar la examenul oral susţinut la o limbă străină s-au înscris 125 candidaţi, însă doar 107 au fost prezenţi. În cazul acestor două examene rata de promovabilitate a fost de 100%. Din totalul de 388 de candidaţi înscrişi la examenul de limba română – scris, au fost prezenţi 359. „La acest examen nu s-au înregistrat incidente şi nu au fost semnalate cazuri de eliminare din examen a candidaţilor”, a adăugat Simion Molnar.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !