Bacaul da Stelei 3 puncte pe prietenie

Reactualizat la:
Indicatiile lui Dumitru Sechelariu catre jucatorii sai au fost cam acestea inainte de meciul cu Steaua:

“Vreti sa mai aveti sanse sa ajungeti vreunul la Steaua? Hai, sa vad un meci usor, joc de glezne fara minge. Fara faulturi la adversari, ca ma bate nea Gigi daca ii accidentez vreun jucator de Cupa UEFA. Baieti, astia sunt jucatori seriosi, de cupe europene, sa nu ne batem joc de ei. Nu ii alergati prea mult, ca sunt foarte obositi”
Altfel nu se explica de ce Bacaul nu a tras nici un sut pe poata in acest meci, iar Steaua a atacat si s-a aparat cu apatia si cheful unui aligator in bataia soarelui.

Daca Dinamo si Gloria s-au chinuit, au riscat, au mers la limita, Steaua-FCM Bacau nu s-au intrebuintat si au facut un meci usor. Cu final asteptat, la fel ca si Dinamo-Gloria, un meci in care prieteniile si interesele dintre patroni si-au spus din nou cuvantul.

Adversarii nu s-au lovit, nu au intrat dur, nu au atacat decisiv. Nu am vazut nicaieri ambitia echipelor de provincie, de altfel proverbiala, atunci cand joaca impotriva echipelor mari din Bucuresti.

Steaua nu s-a bagat la actiuni de atac si a deschis scorul dupa ce portarul advers s-a aruncat in fund pe linia portii, pentru ca apoi, la mingea sutata apatic de Paraschiv, sa aiba motiv sa nu poata sari.

Atunci cand toata lumea credea ca doza de emotie specifica unui joc de fotbal nu va mai veni, stupoare: fault in careu al lui Lovin, penalty pentru FCM Bacau indicat just de arbitrul de centru.

Ceea ce s-a intamplat dupa aceea a fost memorabil. Se stie sutul napraznic al lui Croitoru, care a marcat recent un gol superb dintr-o lovitura libera de la 30 de metri. Insa, practic, de data aceasta Croitoru si-a inghitit sutul, a uitat sa traga, a fost lovit de o astenie de toamna sau toate la un loc.

De ce? Pentru ca sutul sau de la punctul cu var a fost atat de slab incat Hamutovski ar fi putut scoate probabil si cu piciorul. Mingea, poate, nu ar fi ajuns in plasa. Hamutovski a sarit inainte in dreapta, iar mingea s-a dus in acelasi sens cu viteza melcului calcat de tramvai. Rezultat? Parada de senzatie a lui Hamu! 🙂 “Si bunica mea ar fi tras mai bine” sau “si bunica apara sutul asta”, sunt cateva replici ale cititorilor nostri, pe forumul Onlinesport.

Pe final, doua bare ale Stelei, la un interval de un minut, au salvat spectacolul.

Steaua nu a mai pierdut in campionat cu FCM Bacau de 12 jocuri (inclusiv cel de astazi).

Bacaul a reusit performanta sa nu trimita nici un sut pe spatiul portii Stelei.

La începutul meciului, Gigi Becali a aparut la geamul lojei sale si a strigat: “Hai, finule, pe viata si pe moarte, ca la Bistrita… Am zis eu ca a fost blat? Am zis sa jucam tare, ca Dinamo la Bistrita”.

Sursa: Onlinesport.ro