Bal cu scop caritabil la TSD

1Comentariu
Mihai Bar a extras biletele la tombolă
Mihai Bar a extras biletele la tombolă
Marţi seara, tinerii social-democraţi orădeni au vrut să demonstreze mai multe lucruri. Şi au reuşit. Au vrut să demonstreze că prezenţa lor în TSD nu e întâmplătoare şi chiar pot să schimbe câte ceva.

Şi în al doilea rând le-au demonstrat seniorilor partidului că pot face asta chiar într-un mod plăcut, organizând un bal. Cantina studenţească a Universităţii a găzduit un bal de binefacere organizat de tinerii social-democraţi orădeni, în frunte cu liderul lor, Bogdan Hossu. Scopul a fost de a strânge bani pentru achiziţionarea de către TSD a unui aparat pentru Secţia de Neurologie a Spitalului de Neuropsihiatrie. „Am văzut că cei de la spital nu decât tensiometru, iar acest aparat pe care vrem să-l cumpărăm noi măsoară toate funcţiile organismului şi costă 1.500-2.000 euro”, ne-a declarat Hossu.

Prin balul de miercuri, tesediştii au reuşit să strângă, cu ajutorul seniorilor, 13 milioane de lei vechi, judecând după spusele liderului TSD Oradea. Cum? S-a organizat o tombolă cu extragere, fiecare bilet costând 15 RON. Pentru ultimul bilet s-a organizat o licitaţie. Au licitat deputatul Claudiu Pop, Bogdan Hossu şi preşedintele PSD Bihor, Mihai Bar. Licitaţia a fost câştigată de acesta din urmă, care a oferit 1 milion de lei vechi pentru ultimul bilet.

Tombola a avut premii simbolice: un tablou pe temă religioasă, două invitaţii la un salon de cosmetică, balamale (!), o seringă cu penicilină şi un baston.

Separaţi

Un personaj a surprins prin prezenţa lui la balul social-democrat: Iosif Ştefan Dulău. Consilierul judeţean recent dezertat din PSD pentru a trece la PD a fost practic gazda balului, sala din campusul universitar aparţinându-i. La bal a fost prezent şi fiul consilierului, care a rămas în TSD! Aşadar, o familie, două partide… Dulău a stat la aceeaşi masă cu consilierul local PSD, Ovidiu Copil, acestuia din urmă alăturându-i-se pentru o vreme şi preşedintele filialei, Mihai Bar.

Aşadar, Bar a stat la un moment dat la aceeaşi masă cu propriul dezertor! Interesant este faptul că nici Bar, nici Copil şi nici Dulău nu au părut deranjaţi de situaţie. Ba chiar au pozat zâmbitori pentru J.b. Totuşi, de precizat faptul că, în majoritatea timpului, Mihai Bar a stat la o masă cu presa, Claudiu Pop făcând vizite repetate la această masă.
În fine, la o altă masă au luat loc deputatul Claudiu Pop, preşedintele PSD Oradea, Dan Matei, şi purtătorul de cuvânt, Ioan Chelemen. Aceştia au stat toată seara împreună. Iar, cu excepţia lui Pop, s-au ignorat cu Bar pe parcursul întregii seri.

S-au distrat

Un punct de atracţie al serii a fost momentul în care s-au derulat pe un proiector imagini haioase, însoţite de comentarii şi mai haioase, de la ultimele acţiuni ale TSD. Maestrul de ceremonii a fost Bogdan Hossu. Tesediştii şi-au respectat apoi condiţia de tineri, dansând până la orele mici ale nopţii. Exemple pozitive în acest sens au fost domnişoarele TSD…

Călin Corpaş1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor