Bal de caritate pentru Andreea

1Comentariu
Bal de caritate pentru Andreea
Elevii Colegiului Tehnic “Dimitrie Leonida” au răspuns apelului lansat de părinţii Andreei Belu, elevă în clasa a XI-a la această instituţie, organizând în colaborare cu alte licee din oraş, un bal de caritate.

Toţi cei care doresc să-i dea Andreei şansa de a mai spera, ajutând familia să adune banii necesari unei intervenţii chirurgicale de care aceasta are nevoie, sunt aşteptaţi să participe la Balul de Caritate, care va avea loc la Discoteca No Problem, joi, 10 martie 2011, de la ora 19:00.

Andreea Belu, elevă in clasa aXIa B,este un copil bun,căruia îi place să vină la scoală in ciuda bolii grave de care suferă.În urmă cu 2 ani a fost diagnosticată cu o uriaşă formaţiune tumorală care se întinde pe tot toracele , dar mai ales în jurul esofagului.A fost internată la Cluj la Institutul inimii , unde au încercat să-i extirpe această formaţiune tumorală dar au inchis operaţia , spunând că operaţia e prea complicată , pentru extirparea tumorii , e nevoie de scoaterea esofagului si reconstrucţia lui , iar acest tip de intervenţie nu se realizează la noi. Analizele facute au fost trimise in Franţa , pentru a fi văzute de un medic de acolo , familia urmând să primească raspuns privind costurile tratamentului. Andreea provine dintr-o familie cu grave probleme de sănătate , tatăl ei este imobilizat la pat din cauza sclerozei multiple şi deformării de coloană , iar familia are ca singură sursă de venit pensiile de invaliditate. Cei care doresc să ajute cu o sumă oricât de mică o pot contacta pe Mariana Belu la nr. de telefon 0359/411 003 sau 0727/894 204 sau pot depune orice sumă de bani într-unul din conturile :

B.C.R. RO20RNCB0032046512490003 LEI

Sau la Banca Transilvania Oradea in conturile :

RO97BTRL00501201W00155XX LEI

RO72BTRL00504201W00155XX EURO1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor