Bal mare pe timp de grevă

Bal mare pe timp de grevă
În momentul de fata, situatia din învatamânt nu e deloc roz. Cu toate acestea, adolescentii nu par deloc afectati de greva dascalilor lor si savureaza din plin placerile vietii de licean, fapt demonstrat prin cheful de zile mari – Balul bobocilor – care a avut loc miercuri la Discoteca No Problem.  Balul Bobocilor la liceul Lucian Blaga 24.11.2005 II

De aceasta data, protagonistii au fost elevii Liceului Teoretic „Lucian Blaga”.
Extrem de elegante, cele sase perechi de boboci au avut de trecut prin cele mai trasnite probe. Topuri sexy, fustite scurte si tocuri cât mai înalte au reprezentat „uniforma” preferata de elevele liceului. Nici baietii nu au fost mai prejos, deoarece nici unuia nu i-au lipsit freza gelata si tricoul mulat. Probe originale


Distractia nu s-a lasat asteptata. Pentru a intra în rândurile celor de la „Blaga”, participantii trebuiau sa treaca probe severe. Dupa ce baietii au facut flotari, iar fetele au sarit coarda cu câte un mar în gura, s-au apucat de împletit spaghete fierte. Au dansat pâna la epuizare si apoi au raspuns la câteva întrebari încuietoare.

În timpul în care candidatii si-au mai dres emotiile, atmosfera în sala a fost sustinuta de dansatori de la Coole Style, Break si Crazy People. Khaos si Alexandra au încântat publicul cu câteva melodii, iar trupa de divertisment „Cornulet cu Lapte” a stârnit hohote de râs. La final s-a decis. Raluca Zaharia este Miss Boboc, iar Mister Boboc a fost ales Ionut Tiriteu.

Distractie cu alcool
Învataceii s-au distrat atât de bine, încât au uitat ca sunt scolari si, fara rusinica, si-au aprins tigarile si au degustat în voie bere si vin. Cu toate ca printre ei au fost si cadre didactice, nimeni nu a avut nimic împotriva, iar personalul localului a facut abstractie de legea care interzice vânzarea de bauturi alcoolice celor sub 18 ani. Directorul scolii, Carmen Nita, afirma ca a vazut un grup de tineri consumând alcool, dar ca acestia erau fosti elevi ai Liceului „Lucian Blaga”.

Ioana Iuhas