Balanta 23 septembrie – 22 octombrie

Vei fi foarte increzator(oarea) in tine insuti(ati) in 2008, vei avea curajul sa iti indeplinesti visele si vei fi plin(a) de optimism. Ai grija pentru ca s-ar putea sa adopti o atitudine superioara fara sa vrei.Din a doua jumatate a anului vei avea parte de numeroase succese in cariera. Este posibil sa existe cateva mici […]

Vei fi foarte increzator(oarea) in tine insuti(ati) in 2008, vei avea curajul sa iti indeplinesti visele si vei fi plin(a) de optimism. Ai grija pentru ca s-ar putea sa adopti o atitudine superioara fara sa vrei.

Din a doua jumatate a anului vei avea parte de numeroase succese in cariera. Este posibil sa existe cateva mici conflicte cu colegii de munca, dar daca le vei trata cu diplomatie, atunci nu vor exista repercursiuni.

Relatia de cuplu merge bine, atata timp cat nu calci tu stramb. Iti doresti foarte mult o relatie stabila, care sa nu ridice probleme, un(o) partener(a) care sa te sprijine si le vei avea.

In 2007 este posibil ca relatiile familiale sa fi fost mai tensionate, dar vechile conflicte vor fi aplanate in 2008.Mai multe stiri din categoria Horoscop