Balneoturism de patru stele la Hotel President

Reactualizat la:
Balneoturism de patru stele la Hotel President
Primul cabinet cu produse Ana Aslan din Bihor, inaugurat la Complexul President.

Primul cabinet Ana Aslan

Complexul President din Băile Felix vrea să-i atragă atât pe turiştii în vârstă, cât şi pe cei tineri. Pentru primii, şi nu numai, a fost finalizat proiectul cu finanţare din fonduri europene: „Balneoturism de patru stele în staţiunea Băile Felix prin extinderea Hotelului President”. În cadrul acestuia a fost inaugurat unicul cabinet Ana Aslan, anti-aging (anti – îmbătrânire), ce utilizează produse Gerovital.

În urma finalizării proiectului, în valoare de aproape patru milioane de euro, complexul dispune în prezent de 92 de camere, piscine interioare şi exterioare cu apă termală, terenuri de tenis pe zgură şi terenuri de fotbal din material sintetic.

Pentru turiştii mai tineri, anul viitor va fi inaugurat un aquapark a cărui construcţie este în derulare. Zona de agrement din cadrul aquaparkului va mai include: piste de bowling, mese de tenis, săli de jocuri, etc. Proprietarul complexului, Jean Podilă, a dat asigurări că în această toamnă va obţine certificatul ESPA.Punct final al primului proiect al Ministerului Dezvoltării şi Turismului: „Balneoturism de patru stele în staţiunea Băile Felix prin extinderea Hotelului President”, ce vizează construirea unui hotel în judeţul Bihor. Vineri, 16 septembrie, în prezenţa a numeroase oficialităţi, a fost inaugurat noul hotel situat la ieşirea din Băile Felix spre Deva, pe partea dreaptă.

Construcţia hotelului a demarat la 1 iunie 2010. Valoarea totală a proiectului se ridică la 16.800.000 de lei: 70% din fonduri europene şi guvernamentale şi 30% contribuţie proprie. „Obiectivul proiectului a fost promovarea turismului din România şi staţiunea Băile Felix”, a precizat Jean Podilă, proprietarul complexului.

La zece ani de la deschidere, Hotelul President s-a transformat într-un veritabil complex turistic cu facilităţi multiple. Complexul are 92 de camere, piscine exterioare cu apă termală, piscină interioară cu program prelungit până la ora 2 noaptea, terenuri de tenis pe zgură şi terenuri de tenis din material sintetic.

Noutăţi la Hotel President

Potrivit lui Jean Podilă, complexul are cel mai modern centru de sănătate din Băile Felix, cât şi un centru de afaceri cu săli de conferinţe de dimensiuni diferite. „În cadrul complexului activează şi unicul cabinet anti-aging Ana Aslan, ce utilizează produse Gerovital, din judeţul Bihor”, a ţinut să precizeze Jean Podilă. Pacienţii pot ajunge la President prin intermediul agenţiilor de turism sau direct. „În baza de tratament de la President pot fi tratate afecţiuni reumatologice, posttraumatice şi neurologice”, a explicat doctorul Gheorghe Morar, şeful bazei de tratament.

Jean Podilă spune că a făcut demersuri ca până în toamnă Complexul President să obţină certificatul ESPA (European SPA). O mare durere are propretarul complexului, Aeroportul: turiştii care vin din străinătate sunt nevoiţi să aterizeze pe Aeroportul din Budapesta, ceea ce a dus la scăderea numărului acestora în ultimii ani.

Pentru viitor, Complexul President va avea un aquapark, a cărei construcţie a demarat deja. Întrebat dacă acest proiect va fi şi finalizat sau va muri ca multe alte proiecte de aquaparkuri din Bihor, Jean Podilă a răspuns tranşant: „Nu sunt nebun să îngrop banii acolo. La anul, în perioada iunie-iulie aquaparkul va funcţiona”. Pe lângă aquaparkul pe două nivele vor mai fi săli de bowling, jocuri mecanice, tenis, etc.

Jean Podilă este preocupat şi de partea de parcări, intenţionând să construiască una subterană în viitorul apropiat. Clienţii cu bani mai puţini nu au fost nici ei uitaţi. Pentru aceştia se vor construi nişte bungalowuri, camere cu patru locuri, cu baie, ale căror tarife vor fi mai mici.

 D.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !