Balul Lions, ediţia a XI-a

Reactualizat la:
1Comentariu
Balul Lions, ediţia a XI-a
Pentru „leii orădeni” , „Noi servim” este mai mult decât un moto. Este un mod de acţiune, o prioritate.

Clinica stomatologică, copiii cu diabet şi Grupul Vivere au fost principalii beneficiari ai acţiunii caritabile organizate sâmbătă seara de „leii orădeni”. „Dacă oamenii ar înceta să se ajute între ei, ar dispărea de pe pământ.” Sub acest generic, cluburile Lions din Oradea au organizat cel mai aşteptat eveniment caritabil din acest an, Balul Lions 2011.

Aflat deja la a XI-a ediţie, balul reprezintă ocazia de a petrece o seară deosebită, înconjuraţi de bună dispoziţie şi de altruism.Peste 200 de invitaţi, oameni de afaceri, avocaţi, reprezentanţii la vârf ai administraţiei locale au dat curs invitaţiei organizatorilor: Clubul de doamne-Lions Club Oradea 22 şi Lions Club Oradea.

Fiecare dintre doamnele care au trecut pragul Restaurantului President a fost primită aşa cum se cuvine de galantul preşedinte al „leilor orădeni” Marius Rotar: cu un trandafir roşu. Şi pentru ca invitaţia la eveniment să fie de nerefuzat, participanţii s-au putut bucura de premii consistente, oferite de sponsori: de la blackberry, la weekenduri romantice în hoteluri şi pensiuni din Budapesta şi Cluj.

O tombolă cu peste 200 de obiecte, dar şi licitaţiile organizate au fost „sarea şi piperul” unei seri perfecte. Dintre obiectele licitate nu au lipsit tablouri valoroase ce purtau semnăturile lui Ioan Herdelău şi Mircea Mureşan, sfetnice, statuiete şi vase din cupru argintat, dar şi o gentuţă semnată de designerul Mihai Albu.

A fost o seară memorabilă, cu preparate alese pe mese, muzică de bun gust, recitaluri de excepţie, reprize de licitaţii, dar şi o tombolă inedită.Şi de această dată, Florina Faur şi Maria Avrigeanu au reuşit să-i convingă pe participanţi să achiziţioneze cat mai multe bilete de tombolă, dar şi să ducă mâna la buzunar atunci când a fost vorba de licitarea obiectelor.

„Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat şi timp unei persoane vârstnice, înseamnă a hrăni speranţa milioanelor de oameni mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un strop de lumină în ochii unei persoane fără vedere sau un umăr de sprijin pentru cei cu handicap fizic”, a spus Rodica Dacin, guvernatorul Districtului 124 România.

„Sub generoasa temă „Proiecte pentru suflet 2011”, ne propunem atragerea de fonduri pentru o amplă serie de proiecte, atât social-umanitare – cum ar fi bursele sociale, a treia ediţie a Taberei pentru copiii diabetici, continuarea proiectului vizând clinica Stomatologică – dar şi încurajarea talentelor locale – vizând bursele de merit, participarea Grupului Vivere la Concursul Mamaia copiilor”, a spus Angela Tebieş, preşedintele Clubului de doamne, Lions 22 Oradea.

V.B1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor