Balul Patronilor, „regie” perfectă

4Comentarii
Balul Patronilor, „regie” perfectă
BĂILE FELIX – Elita lumii de afaceri locale şi-a dat întâlnire sâmbătă seara la Hotel Internaţional pentru a participa la cel mai important eveniment monden al sezonului.

Cu un buget de 10.000 de euro şi invitaţi de onoare precum Sergiu Nicolaescu şi formaţia Talisman, cea de-a Vlll-a ediţie a Balului Patronilor a fost una dintre cele mai reuşite din istoria acestei tradiţii. În plus, la reuşita recepţiei, o importantă contribuţie au avut-o şi prezentările de modă, dar şi momentele coregrafice care au pigmentat sărbătoarea oamenilor de afaceri.

Cu un program bine gândit şi o organizare fără cusur, balul a fost o excelentă ocazie pentru oamenii de afaceri bihoreni de a se întâlni într-un cadru mai degajat şi de a discuta, bineînţeles, despre… business.

 

Premii de excelenţă

 

Unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost decernarea Premiilor de excelenţă ale Federaţiei Patronilor Bihor. Înainte însă de acest moment, preşedintele FPB, Ioan Lucian a ţinut să prezinte echipa care stă în spatele iniţiativelor şi succeselor din ultima perioadă a acestui for al investitorilor. Este vorba despre angajaţii FPB, o echipă pe cât de tânără, pe atât de dinamică, care, potrivit afirmaţiilor lui Ioan Lucian, „au făcut din Federaţia Patronilor Bihor cea mai importantă organizaţie de acest gen din România”.

Onoarea de a decerna premiile de excelenţă i-a revenit maestrului Sergiu Nicolaescu. De altfel, distincţiile au purtat marca celui care l-a interpretat pe comisarul Moldovan, „excelenţii” FPB primind, pe lângă o diplomă de recunoaştere a succesului lor, şi câte un DVD cu un film şi autograf al prolificului regizor Sergiu Nicolaescu.

Ideea de a aduce la aceste evenimente mondene o personalitate a vieţii publice româneşti este, spune Ioan Lucian, cheia succesului balului din acest an. „Şi pe viitor intenţionăm să păstrăm acest obicei, pentru că prezenţa acestor oameni dă greutate unei manifestări”, promite Lucian.

Valentin Buda4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor