Banca Carpatica pariază pe UE

Sustinând în continuare demersurile României de integrarea europeana, Banca Comerciala Carpatica lanseaza un nou produs de economisire – Depozitul Pariu cu Uniunea Europeana.

Produsul se adreseaza tuturor persoanelor fizice/juridice, rezidente si nerezidente, care dispun de fonduri în moneda nationala si doresc sa le economiseasca în conditii avantajoase. Valoarea minima a depozitului este de 500 lei (RON), rata dobânzii fiind fixa pe toata perioada. Perioada de vânzare a produsului este 4.10.2005 – 30.06.2006, iar nivelul ratei dobânzii este de 8,25%/an daca România adera la UE la 01.01.2007, respectiv 6%/an daca România nu adera la UE la aceasta data.


Cei care constituie acest depozit mai pot câstiga o excursie de trei zile la Bruxelles. Extragerea, în urma careia 15 titulari vor câstiga excursii la Bruxelles, va avea loc la 15.01.2007.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase