Bancurile zilei

Bancurile zilei
Doi dulăi se confesează:
– Sunt foarte deprimat. Stăpânul nu mai are deloc ochi pentru mine. Aminteşte tot timpul de javra pe care a avut-o înaintea mea.
– La mine e şi mai rău. Al meu nu vorbeşte decât despre javra pe care o va lua în locul meu.

– Fiţi amabil, am cumpărat acum o săptămână din acest magazin un vas de fildeş, pe care l-am dăruit şefului meu, de ziua lui. Iar azi a venit şi a dat cu el după mine, spunând că nu e fildeş, ci material plastic!
– Nemaipomenit! Înseamnă că există deja elefanţi cu colţi artificiali!
***

– După mine, animal mai şiret decât vulpea nu există! Nu demult, am mers pe urmele unei vulpi o zi întreagă şi, când în sfârşit am împuşcat-o, s-a dovedit a fi câine!
***


Un magician care lucra pe un vas aflat în croazieră executa în fiecare săptămână acelaşi număr. Singura sa problemă era papagalul căpitanului.Acesta îi învăţase toate şmecheriile şi, odată ce magicianul începea numărul, se apuca să comenteze şi să explice trucurile acestuia. Tipul era scos din sărite de pasăre, dar nu putea face nimic pentru că era papagalul căpitanului. În cele din urmă, o întâmplare i-a curmat suferinţa: vaporul s-a ciocnit de o stâncă şi s-a scufundat. Magicianul a scăpat agăţându-se de un lemn. A plutit câteva zile până când, epuizat, ajunge pe o insulă. Când s-a trezit, a mulţumit Domnului că l-a salvat; a auzit însă un fluierat cunoscut, care l-a făcut să îngheţe: era papagalul…
Nu şi-au vorbit câteva zile, după care pasărea a cârâit:
– Mă dau bătut! Arată-mi unde e corabia…
***

În faţa circului, doi angajaţi stau şi se jeluiesc.
– Ce s-a întâmplat? îi întreabă cineva.
– Azi-noapte ne-a murit elefantul.
– Sărmanul! Şi ţineaţi mult la el, nu-i aşa?
– Nu-i vorba de asta, dar ne-au pus să-i săpăm groapa…
***

– De unde se obţine lână pură, virgină?

– De la o oaie urâtă…
***

Tată, vreau să mă însor, zice Bulă.
– Cu cine?
– Cu Janos.
– Imposibil, Janos e ungur.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !