Bancurile zilei

Bancurile zilei
Doi ardeleni tăiau o bombă cu ferăstrăul. Vine al treilea şi îi întreabă:

– Mă, da’ dacă explodează? La care cei doi răspund:

– Apăi nu-i bai, că mai avem una!

Un ardelean ce călătorea cu trenul pentru prima oară vrea să intre în WC-ul de la un capăt al vagonului. Cum deschide uşa, se zăreşte în oglindă si zice:
– No, pardon, no!
Se adresează după un timp naşului, rugându-l să elibereze WC-ul ca să-l poată folosi şi el. Naşul deschide uşa WC-ului cu cheia sa specială şi se zăreşte şi el în oglindă, după care spune:
– Îmi pare rău, bade, dar nu-l pot da afară pe dânsul, că-i ceferist de-al nostru!
***

Coboară ciobanul de la munte să meargă la Sibiu. În gară, vede un chioşc şi cere o bere. Vânzătoarea îi dă o bere la cutie de tablă. Ciobanu’ scoate brişca, crapă cutia şi bea berea. Bineînţeles că nu se satură şi mai cere una. O ciopleşte şi pe asta. Mai cere una, după care vânzătoarea îi spune:
– Baciule, cutia aia are un inel, trage de el şi se deschide, de-aia e făcut.
Se uită baciul nostru şi zice:
– Inelu’ ăla e pentru ăia care nu au brişcă.
***


Un bade ajunge din întâmplare pe plajă la nudişti, în timpul concediului, şi se uită cam de multişor la un tip care făce flotări; după un timp bunişor se apropie de el şi îl opreşte din activitate zicându-i:
– Ho, bă, opreşte-te că doară fătuca ţ-o fugit de mult de su’tine.
***


Cică un ardelean stătea sprijinit cu barba în bâtu’ lui care era cam înalt şi îl făce să se uite în sus şi îi fura lumea oile între timp. Într-o zi un om de bine îi zice:
– Bade, mă uit la tine de câteva zile şi văd că tare te mai deranjează băţu’ ăla. De ce nu tai şi tu de jos, de unde e mai urât, un pic şi să-l scurtezi?
– Fiule, se vede că nu eşti de pe aici. Apăi, de ce să-l tai de jos dacă pe mine mă deranjează sus?
***

Doi ardeleni, Ion şi Vasile.
Ion către Vasile: – Mă Văsălie, sari că-ţi mâncă cânele slana!
Vasile: – Apoi mâncă pe mumă-sa că brişca-i la mine.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !