Bani de la Guvern, pentru Oradea

1Comentariu
ORADEA – Agenda Guvernului dictează şi programul consilierilor municipali. Convocaţi vineri la ora 12.00 pentru o şedinţă extraordinară, aleşii locali au fost anunţaţi joi că aceasta nu se mai ţine, din motive obiective.

Conform şefului peste Direcţia Economică din cadrul Primăriei, aceste motive obiective sunt direct legate de activitatea Guvernului. „Aşteptam să se discute în şedinţa de Executiv acordarea a 80 de miliarde de lei cu titlul de investiţii în apă-canal. Suma ar fi făcut obiectul unui proiect de rectificare a bugetului Oradiei pe 2006. Discutarea proiectului de hotărâre se va face în următoarea şedinţă a Legislativului Local, din 21 decembrie, că nu e târziu nici atunci”, spune Emilian Sala, directorul Direcţiei Economice, precizând că este probabil ca Guvernul să ia decizia acordării banilor în şedinţa sa de miercurea viitoare.

Recente reaşezări ale bugetului naţional au adus Oradiei diverse sume de bani. Problema plăţii salariilor profesrilor pe luna noiembrie şi cea a acordării celui de-al treisprezecelea salariu pentru cadrele didactice a fost rezolvată prin virarea la Oradea a 120 miliarde de lei. Nouă miliarde au sosit, recent, cu titlul de investiţii în unităţile de învăţământ, spune Emilian Sala.

Cristina Ghilea1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor