Bani europeni pentru sate

3Comentarii
ORADEA - Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a lansat, în perioada 17 noiembrie – 17 decembrie 2008, a doua sesiune de cereri de proiecte din măsurile 312 şi 313 pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltare rurală.

Fondurile disponibile pentru măsura 312 – „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi” sunt de 84.509.780,50 euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul acestei măsuri este de 200.000 euro.

 

Pentru turism

 

Şi fondurile pentru măsura 313 – „Încurajarea activităţilor turistice” sunt substanţiale, acesta ajungând la 86.273.172,85 euro, fiind defalcaţi pe componente. Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finanţarea unui proiect din cadrul măsurii 313 este, ca şi la măsura anterioară, de 200.000 de euro.

Depunerea proiectelor se va face la sediile Oficiilor Judeţene de Plăţi pentru Dezvoltare Rrurală şi Pescuit. Termenul limită de depunere pentru această sesiune de cereri de proiecte este 17 decembrie ora 12:00. Anunţarea rezultatelor pentru cererile de finanţare depuse se va face după aprobarea Raportului de Selecţie de către Directorul General al Autorităţii de Management. APDRP va notifica în scris şi prin intermediul paginii de internet www.apdrp.ro pe toţi solicitanţii privind rezultatul evaluărilor cererilor de finanţare depuse de către aceştia la sediile APDRP.

 

Dan Birta3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor