Bani mai mulţi pentru Judeţean

ORADEA – Mai mult cu 10.000 de euro! Atât a obţinut conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea de la Ministerul Sănătăţii, în vederea achiziţionării de aparatură medicală.

În ultima sa vizită la Oradea, din 9 noiembrie, ministrul Eugen Nicolăescu, făcea cunoscut faptul că Judeţeanul urmează să primească 110.000 de euro de la Ministerul Sănătăţii pentru achiziţia de aparatură. Astăzi, ec. Emil Popovici Muţ, managerul spitalului, ne-a informat că cei de la minister au fost mai „darnici” şi astfel, au alocat Judeţeanului cu 10.000 de euro în plus decât se hotărâse iniţial. Astfel, având banii la îndemână, conducerea Judeţeanului va efectua pe 27 noiembrie licitaţiile vizând obţinerea aparaturii medicale. „Licitaţiile vizează achiziţia unui videoendoscop, a unui laparoscop, a unui motor pentru Secţia de Ortopedie. La acestea se adaugă şi aparatura achiziţionată din banii noştri, în valoare de trei miliarde de lei vechi”, susţine ec. Muţ.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase