Bani pentru fermele de semi-subzistenţă

1Comentariu
Nicolae Hodişan
Nicolae Hodişan
Bihorenii au depus până în prezent de 25 proiecte în valoare de 187.500 euro pentru Măsura 141- sprijinirea fermelor de semi-subzistenţă.

Sesiunea de depunere a proiectelor pentru acestă măsură a început pe datat de 15 aprilie şi ţine până pe 14 mai. Fondurile disponibile pentru această măsura sunt de 75.000.000 euro. Prin Măsura 141 se acordă sprijin public nerambursabil de 1.500 de euro/an pentru fiecare fermă de semi-subzistenţă. Sprijinul se acordă pentru o perioadă de cinci ani, unui singur membru al familiei, pentru aceeaşi exploataţie agricolă.

„Beneficiarii eligibili pentru sprijinul nerambursabil acordat prin Măsura 141 sunt persoanele fizice în vârstă de până la 62 de ani neîmpliniţi la data depunerii cererii de finanţare, care desfăşoară activităţi economice, în principal activităţi agricole”, a precizat Nicolae Hodişan, directorul coordonator al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Bihor.
Depunerea proiectelor se va face la sediul DADR Bihor, în intervalul orar 9 -14. Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea Măsurii 141 din cadrul PNDR sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului  care se află postat pe site-ul MADR www.madr.ro.

Simona Albinaru1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor