Bani pentru încălzire

Bani pentru încălzire
REŞIŢA – Zilele acestea, guvernul a decis ca legea pentru ajutoarele de încălzire, să fie modificată.Guvernul a modificat în acest sens OUG nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încălzirea locuinţei, precum şi a unor facilităţi pentru plata energiei termice.

Vor beneficia de această măsură peste 2,7 milioane de familii şi persoane singure.Aşadar familiile şi persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei lemne, cărbuni, combustibili petrolieri şi ale căror venituri sunt mai mici de 500 de lei pe membru de familie vor primi ajutoare pentru încălzire.

Sezonul rece…

La baza acestei modificări a stat faptul că legea a fost aplicată doar pentru persoanele care se încălzeau doar cu energie termică în sistem centralizat sau gaze naturale. Până acum în categoria celor care primeau acest tip de sprijin intrau numai persoanelor care beneficiau de venitul minim garantat.

Plata ajutorului se efectuează de către primar, o singură dată, până la data de 30 octombrie a fiecărui an, pentru toată perioada sezonului rece.

Mianda Mladin0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase