Bani pentru maşinile neconduse

Bani pentru maşinile neconduse
Aproape 1000 de bihoreni ar trebui să beneficieze de despăgubirile pentru banii depuşi la CEC până în 1992 pentru autoturisme pe care apoi nu le-au mai primit.

Valoarea media a despăgubirilor se situează între 5.000 şi 6.000 de euro, la nivel naţional ea atingând suma de 670 de milioane de lei. Practic, cu aceşti bani, doritorii îşi pot cumpăra varianta cea mai ieftină de Dacia Logan.
Scrisorile de confirmare a dreptului de a încasa această despăgubire vor fi eliberate începând de luni, 3 martie, la 70 dintre sucursalele CEC din toată ţara. Pentru a intra în posesia acestor documente, solicitanţii se vor prezenta la CEC cu documentul original care atestă efectuarea plăţii pentru autoturism şi actul de identitate în original. În cazul în care titularul cecului pentru autoturism a decedat, moştenitorul trebuie să aducă documente care să ateste această calitate a sa. Pentru situaţiile în care există mai mulţi moştenitori, e suficient să se prezinte unul dintre ei cu o împuternicire legalizată la notar de la toţi ceilalţi moştenitori pentru derularea formalităţilor şi ridicarea banilor.
Banii vor fi viraţi începând cu data de 21 decembrie 2008. Beneficiarii acestor sume vor putea opta pentru lăsarea acestor sume în depozite la CEC, iar cei care îşi vor retrage banii vor plăti un comision de 0,5% din valoarea sumei virate în cont.
Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !