Bani pentru motorina

Bani pentru motorina
Producătorii care nu au solicitat sprijin financiar pentru motorina utilizată în lucrările agricole o pot face până pe 10 septembrie.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că cererea de acord prealabil pentru acordarea ajutorului destat pentru motorina utilizată în agricultură poate fi depusă în intervalul 9 august – 10 septembrie.

Potrivit normelor în vigoare cererea de acord prealabil pentru finanţare prin rambursare se depune pentru anul următor, în luna decembrie a anului în curs; prin excepţie, pentru anul 2010 cererea se depune o singură dată, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a Hotărârii Guvernului. Astfel, producătorii agricoli care nu au depus cererea de acord prealabil în prima etapă, respectiv până la 28 iunie 2010, pot depune cererea la Centrele Judeţene ale APIA până la data de 10 septembrie 2010. Odată obţinut acordul prealabil, beneficiarii trebuie să depună la Centrele Judeţene ale APIA o cerere trimestrială pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză.

S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !