Bar i-ar deconspira pe toţi!

Mihai Bar
Mihai Bar
Preşedintele PSD Bihor spune că, personal, a refuzat „o propunere” din partea Securităţii. „Dacă a colaborat Traian Băsescu cu Securitatea? Da, da, da! Traian Băsescu e cu certitudine unul dintre colaboratorii Securităţii!”

“Dacă Dan Voiculescu a fost declarat informator, deşi am mari dubii în această privinţă, apăi Băsescu e de două mai suflător şi colaborator”.

Iată părerea liderului PSD Bihor, Mihai Bar, despre trecutul preşedintelui României.

Aluzii spre adversari

Şeful Opoziţiei bihorene a continuat: „Ar fi interesant să vedeţi şi din această perspectivă faţa oamenilor politici din Bihor. Aţi găsi mari similitudini cu Mona Muscă. Despre una dintre aşa-zisele personalităţi politice din Bihor am informaţii foarte clare că a colaborat cu Securitatea”.

Mihai Bar a ţinut să sublinieze apoi faptul că, deşi pe timpul lui Ceauşescu a fost conducător de întreprindere, nu a fost membru de partid şi nici nu a fost informator: „Au fost colaboratori ai Securităţii numai oamenii slabi, care au ajuns în funcţii nu datorită valorii lor, ci datorită modului în care au înţeles să se comporte. Deşi n-am fost membru de partid, am fost de trei ori la cursuri de specializare în străinătate. O dată mi s-a spus elegant să fac acest lucru, să fac un raport la întoarcerea în ţară, însă am refuzat. Am fost lăsat în pace când am spus că mai bine nu mai ies niciodată din ţară decât să fac aşa ceva. Oamenii cu coloană nu au de ce să cedeze”.

Sunt foşti informatori printre actualii sau foştii colegi din PSD ai lui Bar? „Nu-l ştiu pe vreunul, dar Dumnezeu ştie… Foştii? Despre ei numai de bine…”, a încheiat ironic şeful pesedist.

Călin Corpaş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !