Baraje de foc si para

Reactualizat la:
Baraje de foc si para
Miercuri se disputa a doua mansa a barajelor pentru Cupa Mondiala din Germania, in urma carora se vor stabili ultimele cinci echipe nationale calificate.

Dupa ce Turcia si Slovacia au fost furate pe fata in tur cu Elvetia si respectiv Spania, speram ca Dumnezeu sa vada si macar una din ultimele doua echipe sa se impiedice. Ultimele cinci nationale care vor participa la CM din Germania se decid miercuri, cind sint programate retururile meciurilor de baraj.

Daca Spania pare sigura de calificare, in ciuda amenintarilor slovace, dupa victoria cu 5-1 din tur, cehii se tem de a doua mansa cu Norvegia, desi au cistigat in deplasare cu 1-0.

In al treilea baraj european, Turcia trebuie sa recupereze handicapul de doua goluri dupa meciul tur, in care adversarii Elvetiei au acuzat arbitrajul.

Mai tensionate vor fi meciurile din Bahrein si Australia, pentru ca scorurile inregistrate sambata trecuta nu au inclinat balanta in favoarea vreunei combatante.

Oricum, din partida Trinidad Tobago – Bahrein, formatia calificata va reprezenta o premiera insolita la un turneu final al competitiei fotbalistice supreme.

Programul meciurilor:
Cehia – Norvegia (in tur 1-0)
Slovacia – Spania (1-5)
Turcia -Elvetia (0-2)
Bahrein – Trinidad Tobago (1-1)
Australia – Uruguay (0-1)

Sursa: Onlinesport.ro