Barbu în refuză pe Hellvig

Barbu în refuză pe Hellvig
ORADEA – De curând, deputatul conservator de Bihor Eduard Hellvig a primit răspuns de la ministrul Municii şi Solidarităţii Sociale, Gheorghe Barbu, cu privire la două interpelări adresate lui de către parlamentar. Raspuns [.pdf – 570KB]

În cele două demersuri către ministru, Hellvig cerea ca tichetele de călătorie gratuite, neutilizate de către pensionari, să
fie compensate în sume de bani.
În răspunsul său, ministrul Barbu arată că un asemenea demers ar însemna cheltuieli considerabile la bugetul de stat, astfel că o asemenea reglementare care să aibă efecte în 2007 e imposibilă.

Potrivit ministrului Muncii, estimările Ministerului Transporturilor arată că valoarea tichetelor neutilizate într-un an de către pensionari ajunge la peste 262 milioane de lei noi, sumă de nesuportat de la bugetul de stat în 2007.
Totuşi, în răspunsul său Gheorghe Barbu promite că se vor căuta soluţii ca în anul 2008 tichetele să poată fi compensate în bani.

Calin Corpas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase