Baros, incert cu Finlanda

Reactualizat la:
Baros, incert cu Finlanda
Atacantul ceh Milan Baros nu a participat la antrenamentul de duminică al Cehiei, de la Praga, în vederea meciului decisiv cu Finlanda de miercuri, jucătorul lui Aston Villa acuzând probleme la tendonul lui Ahile, relatează Reuters.

Baros are probleme de câteva saptamâni cu aceasta accidentare, dar în absenta atacantilor Jan Koller si Vratislav Lokvenc, selectionerul Bruckner a fost nevoit sa-l utilizeze în meciul pierdut cu Olanda (0-2) la Praga. ”Lucrurile nu sunt atât de rele cum pareau dupa meci. Cu un ochi la meciul de miercuri, cea mai mare problema este Baros. Înca o data are probleme la tendonul lui Ahile si nu s-a antrenat, a declarat medicul echipei Cehiei, Petr Krejci. Însa, el este în refacere intensiva si cred ca va fi apt pentru meci”.
Milan Baros a fost un pericol permanent pentru poarta olandezilor, a scos un penalty, ratat de Rosicky, si a irosit alte ocazii.

Cehia, cu un punct în urma României în Grupa 1 preliminara, are doar varianta victoriei în meciul cu Finlanda de la Helsinki pentru a ajunge la barajul de calificare la CM 2006.

”Toata lumea stie care este miza. Nu sunt îngrijorat în privinta motivatiei jucatorilor”, a declarat selectionerul Karel Bruckner. Portarul Petr Cech a adaugat ca jucatorii cehi abordeaza meciul de miercuri ca si cum ar fi unul din barajul de calificare:”Presiunea într-un meci de baraj este aceeasi care va fi împotriva Finlandei. Multe sunt împotriva noastre. Avem accidentari si uneori ghinion. Dar nu conteaza, noi trebuie sa învingem.

Sursa: Onlinesport.ro