Barrichello nu vrea să fie nr. 2

Barrichello nu vrea să fie nr. 2
Rubens Barrichello (Ferrari), care a semnat un contract cu BAR-Honda începând din 2006, a precizat miercuri că nici nu se gândeşte să fie pilotul nr. 2 la anglo-japonezi, în ciuda deciziei lui Jenson Button de a rămâne la această echipă.

Brazilianul Rubens Barrichello /Ferrari/, care a semnat un contract cu BAR-Honda începând din 2006, a precizat miercuri că nici nu se gândeşte să fie pilotul nr. 2 al scuderiei de Formula 1 anglo-japoneze, în ciuda deciziei britanicului Jenson Button de a rămâne la această echipă.

“Voi veni aici cu o mentalitate de câştigător. Nu am înţeles că aş fi al doilea pilot /la BAR-Honda/. Nu cred că, după şase ani /petrecuţi la Ferrari/, lucrurile se vor repeta din nou”, a explicat Barrichello în cadrul unei întâlniri cu presa, înaintea Marelui Premiu al Braziliei de la Sao Paulo, care va avea loc duminică.

“Rubinho” /33 ani/, care în cariera sa a câştigat nouă curse cu scuderia italiană, a declarat că nu este preocupat de decizia lui Jenson Button de a rămâne la BAR-Honda în 2006.

Onlinesport.ro